Πολυφαινόλες, το μαγικό συστατικό

Πολυφαινόλες, το μαγικό συστατικό

To εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο θεωρείται “υπερτροφή”. Και πολύ σωστά, αν υπολογίσει κανείς τις τεκμηριωμένα δράσεις του σε πολύ σημαντικές ασθένειες. Και τη συμβολή του στο να ζούμε περισσότερο και καλύτερα.
Δεκάδες επιστημονικές έρευνες από όλο τον κόσμο, στηρίζουν με τα συμπεράσματά τους αυτό που οι άνθρωποι, εκεί όπου πάντα παράγονταν ο φυσικός χυμός της ελιάς, γνωρίζαν στην κάθε μέρα τους. Απλώς, τώρα έχουμε και της απόδειξη για το πόσο μοναδική τροφή για την υγεία μας, είναι το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Εκτός από τη γευστική απόλαυση που το συνοδεύει.
Αυτό που κάνει τη διαφορά, αυτό που δίνει τέτοια χαρακτηριστικά σε κάθε σταγόνα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, είναι οι πολυφαινόλες που περιέχει. Και μάλιστα, η μία από τις δύο πιο σημαντικές, δεν υπάρχει στο καρπό της ελιάς: παράγεται όταν κάνουμε την ελιά, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!
Και φυσικά, όσο περισσότερες οι πολυφαινόλες τόσο μεγαλύτερο το όφελος για την υγεία μας και την ευζωία όσων αγαπάμε.
O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από οξείδωση, αιτία σημαντικών προβλημάτων υγείας, επιτρέπει την αναγραφή Ισχυρισμού Υγείας πάνω στις συσκευασίες εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που έχουν μεγάλο αριθμό πολυφαινολών.

Τέτοια υγειοπροστατευτικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που φέρουν περήφανα τον Ισχυρισμό Υγείας, είναι όλα τα προϊόντα μας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Close